Foto: lucina2222
Šalát vhodný najlepšie k rybe na prírodno, k opekaným zemiakom, alebo len tak s celozrnnou žemličkou. Proste k čomu sa vám len hodí :) Zobraziť celý popisŠalát vhodný najlepšie k rybe na prírodno, k opekaným zemiakom, alebo len tak s celozrnnou žemličkou. Proste k čomu sa vám len hodí :) Dobrú chuť.
porcie
príprava
Suroviny
2 ks menšie |
|
1 téglik - cibuľka a horčica |
|
1 ks veľká |
|
na zaliatie šalátu |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Uhorky poriadne umyjeme, a narežeme aj so šupkou najprv na kolieska a potom ešte na štvrtinky. Cibuľu očistíme, a porežeme na primerane veľké kocky do šalátu (asi 2 cm).
- 2
Do nakrájanej zeleniny pridáme téglik cotage-cheese, pridáme kvapku olivového oleja, dochutíme soľou a čierným korením a poriadne premiešame.
- 3
Necháme stáť v chladničke aspoň 30 minút a podávame. Dobrú chuť. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu