Uhorkový šalát ala Cotage-cheese

lucina2222 - fotkalucina2222, 12. júna 2012

Šalát vhodný najlepšie k rybe na prírodno, k opekaným zemiakom, alebo len tak s celozrnnou žemličkou. Proste k čomu sa vám len hodí :) Zobraziť celý popisŠalát vhodný najlepšie k rybe na prírodno, k opekaným zemiakom, alebo len tak s celozrnnou žemličkou. Proste k čomu sa vám len hodí :) Dobrú chuť.

4-6
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

2  ks menšie
1  téglik - cibuľka a horčica
1  ks veľká
 na zaliatie šalátu
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Uhorky poriadne umyjeme, a narežeme aj so šupkou najprv na kolieska a potom ešte na štvrtinky. Cibuľu očistíme, a porežeme na primerane veľké kocky do šalátu (asi 2 cm).

  2. 2

    Do nakrájanej zeleniny pridáme téglik cotage-cheese, pridáme kvapku olivového oleja, dochutíme soľou a čierným korením a poriadne premiešame.

  3. 3

    Necháme stáť v chladničke aspoň 30 minút a podávame. Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu

nonna
Fajn, ale ja osobne bez oliváku, nie je potrebný žiadny olej, v syre je tukov pre vitamíny A,D,E,K dosť. Páči sa mi, že uhorka je neošúpaná. A v tej chladničke kľudne nechať aj 24 hodín. Ukladám do KK. Veľa kulinárskeho zdaru!
afataga
dobry salatik, dala by som trosku citronovej stavy, ja tiez uhorku nesupem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia