Foto: malinka711
Svieži zákusok s pôsobivým dizajnom :))
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny, postupne pridávame vodu a múku so sódou. Cesto rozdelíme na 2 časti a do jednej primiešame kakao. Obe cestá zvlášť upečieme v tehlovej forme. Po upečení rozrežeme každý plát pozdĺžne na 2 časti.
- 2
Tvaroh vymiešame s maslom a cukrom do hladka. Želatínu necháme napučať a rozpustíme ju v mlieku, postupne primiešame tvarohovú masu.
- 3
Tehlovú formu vystelieme potravinárskou fóliou. Najprv dáme na dno vrstvu krému, potom uložíme 2 plátky cesta: biely a kakaový, prikryjeme krémom a opäť dáme zvyšné pláty cesta ale tak, aby bolo kakaové nad bielym a biele nad kakaovým (viď. obrázok), navrch dáme zvyšok krému a uhladíme. Necháme stuhnúť v chladničke cca 2 hodiny. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
odmerala som šírku mojej formy zospodu a má 9 cm ale rozširuje sa smerom nahor
a to mlieko ... no mne to stuhlo, tak by to malo byť dosť :D