Toto je najlepší tvarohový koláč na svete. Nebojte sa, cesto má byť také riedke. :D Dobrú chuť!
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
4 ks surové |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
2 hrnčeky |
|
2 1/2 hrnčeka |
|
1 balíček |
|
Plnka: | |
50 dag |
|
2 ks surové |
|
1 balíček |
|
2 PL /um |
|
trošku |
|
trošku |
|
podľa zváženia |
|
Postup
-
1
Cesto: Žĺtky našľaháme s cukrom zamiešame olej, mlieko, múku preosiatu s práškovým cukrom a na záver ľahko zamiešame ľahký sneh z bielkov;
- 2
Všetko zmiešame dáme do sáčku a rožok odstrihneme;
- 3
Cesto vylejeme na vymastený plech a do neho s plnkou v sáčku vtĺáčame plnku v tvare mriežky. Do každého nevyplneného priestoru pridáme ovocie (marhule sú najlepšie).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu