Tvarohový koláč s čučoriedkami
Dáša Korenková
cukrárka hotela International Veľká Lomnica, 23. októbra 2009
cukrárka hotela International Veľká Lomnica, 23. októbra 2009
Foto: Hotel International Veľká Lomnica
6-8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Piškótové cesto si pripravíme zmiešaním 4 vajec, 120 g cukru, polohrubej múky a oleja, pečieme v rúre cca 30 minút. Vychladnutý koláč potrieme džemom. Jogurt zmiešame s tvarohom, cukrom, vyšľahanou šľahačkou s rozpustenou želatínou.
- 2
Polovicu náplne natrieme na cesto a posypeme čučoriedkami.
- 3
Pridáme zvyšok plnky a na vrch nasypeme zvyšné čučoriedky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
už by som sa doň zahryzla...........