Tvarohový dezert s kivi
Jakub Jakubčo
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 18. júla 2012
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 18. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tvaroh vymiešame so stužovačom a umelým sladidlom do hladkej hmoty. Túto zmes rozdelíme na polovicu.
- 2
Jednu polovicu dáme na dno pripravenej formy (na srnčí chrbát), ošúpané kivi rovnomerne poukladáme a dáme na 10 minút do chladničky.
- 3
Druhú polovicu zmiešame s višňami a navrstvíme. Zdobíme čerstvou mätou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A aky tvaroh? jemny alebo hrudkovy ?