Foto: monniee
Vlastne len tip na kombináciu chutí :) Také zdravé nebíčko v papuľke <3
príprava
Postup
-
1
Jemný a hrudkový tvaroh vymiešame. Otvoríme plechovku s kokosovým mliekom (dobré, kvalitné a za fajn cenu je napr. z Lidla, treba urobiť zásoby cez "ázijský týždeň" :)). Do tvarohov pridáme tuhšiu časť mlieka z plechovky.
- 2
Pridáme kryštalickú stéviu, podľa chuti. Ja som ju používala prvý krát, ako sladidlo veľmi odporúčam, je bez pachuti a nemá nepriaznivé účinky na telo, ako chemické sladidlá.
- 3
Podľa návodu pripravíme želatínu, vmiešame do tvarohovo-kokosovej masy.
- 4
Zmes nalejeme do pripravených mištičiek. Dáme stuhnúť do chladničky na pár hodín. Na záver na vrch pridáme džem. Ja som mala dia jahodový a v kombinácii s tvarohom a kokosom to chutilo božsky.
- 5
TIP: ak do tejto zmesi pridáte štedrú dávku kvalitného holandského kakaa, dostane dezert zas iný rozmer. Veľmi odporúčam aj túto variantu :)
TIP 2: Pri použití dia džemu a stévie si môžu bez výčitiek na tomto dezerte pochutnať aj diabetici.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ak to nechcete vyklopiť, tak absolútne nie je nutné ju použiť ;)
@terinka55 , @martamm , Ďakujem! :)
@valeri , tá musela byť úžasná. Zlatý syn, že nezabudol :)