Tvarohové alebo makové rezance

sissi29 - fotkasissi29, 22. februára 2011
Tvarohové alebo makové rezance
Foto: sissi29

Pre nedočkavých hladošov.

10 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balík, (ja ich kupujem nerobím ich doma)
1 ks
 podľa potreby
 podľa potreby
 podľa potreby
 štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rezance si uvaríme podľa návodu v osolenej vode.

  2. 2

    Uvarené rezance scedíme, prepláchneme vo vode a pridáme maslo ktoré sa nám pekne roztopí.

  3. 3

    Podľa preferencií v domácnosti si ich ochutíme buď tvarohom a práškovým cukrom alebo makom a práškovým cukrom. A už len papáme.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Takúto úpravu obľubujeme aj my a hlavne s tvarohom, len škoda, že už ani ten nie je ako kedysi. Ja si maslo najskôr trochu preškvarím. Pekné foto, vyzerajú ako domáce.
dnes je veľa hotových rezancov a málokto robí domáce , čo je veľká škoda. Moja stará mama robievala vždy domáce a bola to hotová báseň.

Pridaj komentár k receptu: