Foto: sissi29
Pre nedočkavých hladošov.
10 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 balík, (ja ich kupujem nerobím ich doma) |
|
1 ks |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
štipka |
|
Postup
-
1
Rezance si uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
- 2
Uvarené rezance scedíme, prepláchneme vo vode a pridáme maslo ktoré sa nám pekne roztopí.
- 3
Podľa preferencií v domácnosti si ich ochutíme buď tvarohom a práškovým cukrom alebo makom a práškovým cukrom. A už len papáme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu