Foto: ajuska155
Vzdy som jednak obdivovala recepty na internete a tiez snahu gazdiniek , ktore sem recepty pravidelne pridavali a fotili celu pripravu chutnych jedal no Zobraziť celý popisVzdy som jednak obdivovala recepty na internete a tiez snahu gazdiniek , ktore sem recepty pravidelne pridavali a fotili celu pripravu chutnych jedal no na druhej strane mi moja lenivost a cas nejak nechceli dovolit byt jednou z nich . A tiez mozno pocit ze ja take mlada sa tu budem porovnavat uz so skusenými majsterkami a majstrami v kuchyni. No ale cert to ber premohla som pocit ,lenivost a tiez cas a pridavam receptik tvarohovej babovky ktoru robim uz od svojich 16. Ze tri roky :D:D ale chuti
na 150-160 °C
Postup
-
1
Najprv si musime oddelit zltky od bielkov a bielka premenit na penu.
- 2
Potom rozmixujeme zltky s maslom,tvarohom a cukrom. Do zmesi pridame muku s praskom do peciva , pomaly dolievame mlieko . A nakoniec zlahka vmiesame bielkovú penu.(Kto chce si moze pridat teda sušené ovocie...)
- 3
Cesto vylejeme do vymastenej a mukou vysypanej formy a dame do predhriatej truby piect.Bábovečka je výborná ,vdaka tvarohu štavnatá a mäkkučká.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
napis nabuduce kazdu surovinu do vlastneho riadku,
recept bude prehladnejsi.
a @zdezda ,sovka62, dufam ze sa babovecka vydari
Nabuduce pridam aj hrozienka,lebo cesto nie je riedke,nespadnu na dno.