Táto tortička je možno pre mnohých známa a pre iných sladkým lákadlom, ale ja som ju prvýkrát ochutnala u mojej maminky. Rýchla jednoduchá ale Zobraziť celý popisTáto tortička je možno pre mnohých známa a pre iných sladkým lákadlom, ale ja som ju prvýkrát ochutnala u mojej maminky. Rýchla jednoduchá ale hlavne neskutočne dobrá! Keď majú moje detičky nejaký malý sviatok, šup a hneď je urobená.
príprava
Postup
-
1
Do tortovej formy dáme piškóty alebo korpus (ja ho kupujem), pokvapkáme troškou sirupu, natriem ho džemom.
- 2
Všetky suroviny dáme do hrnca (dáme naň pokrievku), kompót aj so šťavou a trasieme hrncom až pokým nie je masa spojená a hustá. Vyklopíme na korpus a rovnomerne rozotrieme. Môžme na to dať ďalší korpus podľa uváženia.
- 3
Ja tortu zdobím šľahačkou, ale je iba na fantázii čo dáme navrch torty. A aspoň na pol dňa dáme stuhnúť do chladničky. Krájame klasické trojuholníky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu