Foto: salinka
Túto tortu bez tuku miluje moja dcéra. Názov jej dal manzel, lebo sa mu nepáči hrúbka korpusu. Ale môzete si ho prispôsobit podľa seba(nemyslím Zobraziť celý popisTúto tortu bez tuku miluje moja dcéra. Názov jej dal manzel, lebo sa mu nepáči hrúbka korpusu. Ale môzete si ho prispôsobit podľa seba(nemyslím tým manzela:-). Je to jednoduchá, rýchla, osviezujúca pochútka.
porcie
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Pripravíme si potrebné suroviny.
-
2
Vymiešame celé vajcia s cukrom a vodou do peny. Nakoniec opatrne pridáme múku.
-
3
Vylejeme na vymastenú a vysypanú tortovú formu, alebo pouzijeme papier na pečenie. Upečieme piškotu.
-
4
Vychladnutý korpus potrieme lekvárom, ktorý máme momentálne otvorený v chladničke.
-
5
Naulkadáme ľubovoľné ovocie.
-
6
Zelatínu pripravíme podľa návodu a postupne nanášame na tortu. Necháme vychladnút (čo sa mne nikdy nepodarí, lebo dcéra ju koštuje:-)
-
7
Na druhý deň sa podávala malinová. Tu som pouzila červenú zelatínu. Dobrú chut.
ja pouzivam jeden druh košer zelatiny, ta sa zaleje vriacou vodou a taka horuca sa nalieva na kolac, lebo hned hustne. je to prakticke, len skoda, ze u nas ju nedostat.
@rea1 je to ozaj vdacna rychlovka, ja pouzivam zelatinu, co je na obrazku, ta je tiez velmi dobra.
@sovka , to mas pravdu, ale ti nasi chlapi nesmu o tom vediet:-)
@marianne69 neverim, ze tak vyborna kucharka ako ty, moze mat neuspech so zelatinou:-)))