Torta Medvedík

micinka9 - bez fotkyMicinka9, 10. novembra 2018 17:04
Ďalšie recepty »

Torta Medvedík Foto: micinka9

Táto tortička zaručene rozžiari detské očká.

8
porcií
90 min
príprava

Suroviny

2  bal.
4-5 bal.
 kompótované
Krém:
5 bal.
2 bal.
1 bal.
kúsok
NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme si jednu väčšiu a jednu menšiu misu (na telíčko a hlavičku) a jednu zapekaciu misu (na končatiny). Do všetkých nádob dáme striedavo piškóty, vrstvu jogurtu a vrstvu nakrájaného ovocia (ananás,broskyne ...). Vrstvíme, kým misy nenaplníme. Posledné musia byť piškóty.

  2. 2

    Necháme vychladiť v chladničke a potom vyklopíme na tácku tesne vedľa seba. Zo zapekacej misy vyrežeme medvedíkovi končatiny a priložíme k telu.

  3. 3

    Na krém zmiešame Pribináčikov s jogurtom, pridáme želatínu pripravenú podľa návodu a trochu prifarbíme. Krém dáme do cukrárskeho vrecka s malým otvorom a robíme medvedíkovi srsť. Dozdobíme marcipánom (čumáčik, oči, ušká, chvostík, záplaty a labky).

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist