Torta Medvedík
Foto: micinka9
Táto tortička zaručene rozžiari detské očká.
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si jednu väčšiu a jednu menšiu misu (na telíčko a hlavičku) a jednu zapekaciu misu (na končatiny). Do všetkých nádob dáme striedavo piškóty, vrstvu jogurtu a vrstvu nakrájaného ovocia (ananás,broskyne ...). Vrstvíme, kým misy nenaplníme. Posledné musia byť piškóty.
- 2
Necháme vychladiť v chladničke a potom vyklopíme na tácku tesne vedľa seba. Zo zapekacej misy vyrežeme medvedíkovi končatiny a priložíme k telu.
- 3
Na krém zmiešame Pribináčikov s jogurtom, pridáme želatínu pripravenú podľa návodu a trochu prifarbíme. Krém dáme do cukrárskeho vrecka s malým otvorom a robíme medvedíkovi srsť. Dozdobíme marcipánom (čumáčik, oči, ušká, chvostík, záplaty a labky).
Tiež jogurtová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu