Foto: valina
slávnostná, dobre chutí a aj vyzerá
14
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žltky, vanilkový cukor a cukor vymiešame do peny, pridáme olej, orechy, kávu (nie varenú), múku a prášok do pečiva. Potom vyšľahame sneh, a vymiešane žĺtka pomaly vmiešame. Pečieme pri 160-180 stupňov 45 min. Necháme vychladiť a rozrežeme na 3 časti.
- 2
Plnka : Z mlieka, cukru a puding. prášku uvaríme tuhý puding. Ešte do teplého primiešame kávu (nie varenú) a za stáleho miešanie vychladíme. Potom primiešame vaječný likér. Heru rozmiešame a vychladnutú kašu vmiešame do Hery.
- 3
Korpus plníme, tak aby polovica išla na plnku do vnútra a polovicou potrieme celú tortu a ozdobíme podľa fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak recepty máš naozaj dobré a určite aj chutné, torty ukážkové akoby si bola profesionálna cukrárka.Klobúk dole palec hore .:-)