Foto: katka2
Lahodná a osviežujúca torta.
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nastrúhané jablká ,2dl vody a cukor uvaríme na kašu.Krémový prášok rozmiešame v 2dl vody pridáme do jablkovej kaše a 2 minúty varíme.
- 2
Na dno tortovej formy poukladáme piškóty a rozotrieme vrstvu uvareného krému.takéto vrstvy robíme až kým sa nám neminú suroviny.Tortu dáme vychladnúť do chladničky.Môžete poliať čokoládou a ozdobiť šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
male deti,ktore este nemozu papat kremove zakusky ;-).Mozno
by sa dala urobit aj s inym ovocim(?!)
a pre @babav áno dá sa to robit aj s iným ovocím a vždy je osviežujuca. Ja mám odskušane hrušky,marhule,broskyne aj maliny no jablká to je klasika :-)
hlavne teraz ,ked ich je dostatok!