Tonfisk pasta

martinis - fotkamartinis, 18. novembra 2012
Tonfisk pasta
Foto: martinis

Kolienka s tuniakom, oreganom a paradajkami, posypané čerstvým syrom.

1
porcia
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 PL
1 ks
1 konzerva
 strúhaný




Postup

  1. 1

    V slanej vode uvaríme kolienka.

  2. 2

    V hlbšej panvici na lyžici olivového oleja orestujeme na kocky nakrájanú paradajku, osolíme, okoreníme čiernym korením a štipkou oregana.

  3. 3

    Do panvice pridáme tuniaka s omáčkou a uvarené kolienka, dobre premiešame.

  4. 4

    Porciu posypeme obľúbeným tvrdým syrom a môžme ozdobiť lístkami bazalky. Dobrú chuť :o)

Diskusia k receptu

hubata
uvaríme, vyskúšame, ako rýchlovka je to fajn. Si šikuľka.
dodo46
Martinis , len tak ďalej. Var, peč, skúšaj a keď sa oženíš, ako keby si našiel .
baskag
Super nápad skombinovať tuniaka a paradajky :) ďakujem za dobrý tip ;-)
mirkamt
@Martinis : Urobila som túto rýchlovku včera na večeru a receptík nesklamal - rýchlo hotový a chutný :-) vdaka
mirkamt
A chutilo aj s tuniakom vo vlastnej šťave, v paradajkovej omáčke som nezohnala.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia