Foto: martinis
Kolienka s tuniakom, oreganom a paradajkami, posypané čerstvým syrom.
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V slanej vode uvaríme kolienka.
- 2
V hlbšej panvici na lyžici olivového oleja orestujeme na kocky nakrájanú paradajku, osolíme, okoreníme čiernym korením a štipkou oregana.
- 3
Do panvice pridáme tuniaka s omáčkou a uvarené kolienka, dobre premiešame.
- 4
Porciu posypeme obľúbeným tvrdým syrom a môžme ozdobiť lístkami bazalky. Dobrú chuť :o)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@mirkamt : nevadí, hlavne že chutilo :) mám radosť ;)