Tiramisu z Kinder mliečnych rezov

gabika123 - fotkagabika123, 22. októbra 2016
Tiramisu z Kinder mliečnych rezov
Foto: gabika123

Najlepšie tiramisu aké som jedla.

10 minút
príprava

Suroviny

20 ks
500 g
330 ml
podľa chuti
 (nemusí byť)




Postup

  1. 1

    Pripravíme si krém. Mascarpone, práškový cukor a smotanu na šľahanie spolu vymiešame do tuha ručným mixérom. Cukor podľa chuti ja som dala menej, pretože mliečne rezy sú dosť sladké.

  2. 2

    Na dno pekáča alebo tortovej formy poukladáme 10 kusov mliečnych rezov. Ak chcete pokvapkajte rumom. Potom dáme vrstvu krému a naň zas poukladáme zvyšných 10 kúskov mliečnych rezov a dáme zvyšnú vrstvu krému. Nakoniec posypeme kakaovým práškom a dáme stuhnúť najlepšie na noc do chladničky. Prajem dobrú chuť všetkým gazdinkám.

Diskusia k receptu

bembo
ja som síce důchodce,ale mám veľmi rád Kinder mliečne rezy.dokonca ,keď sú v Lidli v akcii si ich kúpim aj viac.mám rád aj Tiramisu,takže vyskúšam aj túto kombináciu.dúfam,že si ju dám do kolonky "odskúšané-test gut"pekný deň @Gabika 123
drajan
uznávam, zaujímavý recept... ale asi len tak raz- za čas... na môj vkus trochu finančne náročný
redakcia
@Gabika123 (23.10.2016 19:52)

Ak chcete k receptu pridať fotografie, mali by mať veľkost maximálne 2 MB a byť vo formáte jpg. Skúste ich najskôr zmenšiť a potom pridať. Ak by sa Vám nedarilo, pokojne nám ich pošlite na mail redakcia@varecha.sk.
gabika123
@Mirop (24.10.2016 11:15)

Dobrý deň.
Chcem len podotknúť že prvý krát som dávala recept a možno ste mi niekde našli chybu.
Mne išlo len o to aby som sa podelila o recept ktory mám odskúšaný a chutil mi. Je to už na Vás či vyskúšate alebo nie.prajem pekný bezchybný deň.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia