Foto: gabika123
Najlepšie tiramisu aké som jedla.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si krém. Mascarpone, práškový cukor a smotanu na šľahanie spolu vymiešame do tuha ručným mixérom. Cukor podľa chuti ja som dala menej, pretože mliečne rezy sú dosť sladké.
- 2
Na dno pekáča alebo tortovej formy poukladáme 10 kusov mliečnych rezov. Ak chcete pokvapkajte rumom. Potom dáme vrstvu krému a naň zas poukladáme zvyšných 10 kúskov mliečnych rezov a dáme zvyšnú vrstvu krému. Nakoniec posypeme kakaovým práškom a dáme stuhnúť najlepšie na noc do chladničky. Prajem dobrú chuť všetkým gazdinkám.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ak chcete k receptu pridať fotografie, mali by mať veľkost maximálne 2 MB a byť vo formáte jpg. Skúste ich najskôr zmenšiť a potom pridať. Ak by sa Vám nedarilo, pokojne nám ich pošlite na mail redakcia@varecha.sk.
pokial viem tiramisu je nepeceny dezert :)
Dobrý deň.
Chcem len podotknúť že prvý krát som dávala recept a možno ste mi niekde našli chybu.
Mne išlo len o to aby som sa podelila o recept ktory mám odskúšaný a chutil mi. Je to už na Vás či vyskúšate alebo nie.prajem pekný bezchybný deň.