Jasné je,že si nemôže diabetik dovoliť zjesť takýto dezert 5ks,len toľko,koľko mu dovoľujú jeho sacharidové jenotky, hoci je to s dia sladidlom, ak má Zobraziť celý popisJasné je,že si nemôže diabetik dovoliť zjesť takýto dezert 5ks,len toľko,koľko mu dovoľujú jeho sacharidové jenotky, hoci je to s dia sladidlom, ak má predpísané lekárom 12 SJ,ako ja,tak jeden kúsok,a fertik,alebo si uberiem na niečom inom,ako je chlieb,pol krajčeka je 1SJ...
porcií
príprava
Suroviny
| 500g | 
                                                             | 
                                                    
| 250-300ml | 
                                                             | 
                                                    
| 4-5 kvapiek | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2l | 
                                                             | 
                                                    
| podľa svojej chuti to isté/Candy S/ | 
                                                             | 
                                                    
| 6-7 ks+píš.podľa potreby a piškoty dlhé | 
                                                             | 
                                                    
| na ozdobu: | |
| 1ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2-3kvapky Candy s , | 
                                                             | 
                                                    
| trošku | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mascarpone vyšlaháme so smotanou,do jemného krému,kde pridáme pár kvapiek sladidla kávu si uvaríme a tiež osladíme sladidlom a plníme formu na biskupský chlebík preloženú potravinárskou fóliou,,, na spodok krém,potom pišóty narýchlo namočené v káve , studenej a znovu krém,a znovu píšóty....
                                                     - 
                                                    2
                                                    
viac radov,koľko sa vmestí...
                                                     - 
                                                    3
                                                    
končíme krémom a naň dáme BB keks,aby to malo pevnejší spodok,keď to vyberieme z formy...v chlade si to musí oddýchnuť aspoň 6 hod, najmenej...
                                                     - 
                                                    4
                                                    
po tejto dobe vyklopíme z formi a stiahneme fóliu...
                                                     - 
                                                    5
                                                    
ušlahanou šlahačkou dozdobíme dezert a môžeme podávať...
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu