Teplý šalát so zeleninou a hríbmi

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009
Teplý šalát so zeleninou a hríbmi

Suroviny

40 ks
40 g
40 g
10 g
4 cl
50 g
40 g
4 cl




Postup

  1. 1

    Na panvici zohrejeme olej. Orestujeme cuketu s baklažánom a nakoniec šampiňóny s kukuričnými klasmi, trochu podusíme.

  2. 2

    Pripravenú zeleninu poukladáme pekne na seba do hlbokého taniera. Nakoniec položíme na vrch orestované kukuričné klasy, sherry rajčinky, orestované šampiňóny a krúžok bagety.

  3. 3

    Olivový olej a balsamico (ocot) zmiešame a trochu dochutíme.

Diskusia k receptu

Vymazať
nielaik
Výborný recept! Gazdinky zo Spiša, Oravy, Kysúc, Zemplína i Šariša iste jasajú. Len či tam Pravdu čítajú.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia