Teplý šalát so zeleninou a hríbmi

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009
Teplý šalát so zeleninou a hríbmi

Suroviny

40 ks
40 g
40 g
10 g
4 cl
50 g
40 g
4 cl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici zohrejeme olej. Orestujeme cuketu s baklažánom a nakoniec šampiňóny s kukuričnými klasmi, trochu podusíme.

  2. 2

    Pripravenú zeleninu poukladáme pekne na seba do hlbokého taniera. Nakoniec položíme na vrch orestované kukuričné klasy, sherry rajčinky, orestované šampiňóny a krúžok bagety.

  3. 3

    Olivový olej a balsamico (ocot) zmiešame a trochu dochutíme.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: