Tatársky biftek
Richard Obenrauch
šéfkuchár Boutique Hotela TULIP HOUSE, 19. novembra 2009
šéfkuchár Boutique Hotela TULIP HOUSE, 19. novembra 2009
Foto: Pravda - Sandra Támerová
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu nakrájame na čo najmenšie kúsky. Potom mäso posekáme a širokým nožom rozotrieme na pastu. Šalotku nakrájame na malé kocky. Cesnak postrúhame a pridáme k mäsu. Pridáme kečup, a horčicu. Zmes okoreníme, osolíme a opaprikujeme. Všetko spolu ešte raz posekáme a rozotrieme nožom.
- 2
Najemno si posekáme čierne hľuzovky, a pridáme k mäsu. Opäť všetko posekáme a premiešame. Servírujeme pomocou tvarovacieho valčeka. Polejeme hľuzovkovým olejom, a čili omáčkou.
- 3
Kúsky opečenej bagety potrieme roztlačeným cesnakom. Dáme na tanier k tatárskemu bifteku a dozdobíme parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
beriem aj tento netradičný spôsob prípravy, idem zháňať hľuzovky :-)
(stačí dať do googlu :-)
--------------------------------------------------------------------
Odkaz od admina pre @nielaik : Nebudem mať žiadny problém natrvalo zablokovať človeka, ktorý nič hodnotné nepridáva, iba rýpe, diskuje pod X registráciami, dáva si do profilu vymyslené údaje a fotky... a najmä obťažuje iných používateľov. Posledné varovanie.