Tatárska omáčka z tekvice.

jarbraJarbra, 25. júla 2012 18:31
Ďalšie recepty »

Tatárska omáčka z tekvice.Foto: jarbra

Použiváme k rôznym jedlám,ako tatársku omáčku.

Suroviny

Tip na Vianoce: Kúpte si prvú knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Tekvicu, (alebo cuketu,patizóny ) ošupeme ,zbavíme sa jadierok a postrúhame na jemno.Do hrnca dáme postrúhanú tekvicu,( cuketu,patizóny) na drobno pokrájaný cesnák a feferóny ,na kolieska pokrájané cibule ,pridáme olej, mleté čierne korenie a cukor.

  2. 2

    Uvaríme domäkka.Po vychladnúti pridáme horčicu,ocot a všetko dobre premiešame a pomixujeme.

  3. 3

    Pripravené poháre naplníme a sterilizujeme 20 minút.Držíme v chlade.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist