Foto: jarbra
Použiváme k rôznym jedlám,ako tatársku omáčku.
Postup
-
1
Tekvicu, (alebo cuketu,patizóny ) ošupeme ,zbavíme sa jadierok a postrúhame na jemno.Do hrnca dáme postrúhanú tekvicu,( cuketu,patizóny) na drobno pokrájaný cesnák a feferóny ,na kolieska pokrájané cibule ,pridáme olej, mleté čierne korenie a cukor.
- 2
Uvaríme domäkka.Po vychladnúti pridáme horčicu,ocot a všetko dobre premiešame a pomixujeme.
- 3
Pripravené poháre naplníme a sterilizujeme 20 minút.Držíme v chlade.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@izabellka , ak sa ti bude chciet, prezrad recept na horcicu:-)))