Foto: afataga
Kúpila som tieto cestoviny, tak som si povedala, že keď červené, tak červené, len bazalku a syr mám inofarebné
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji z paradajok som opiekla prekrojené strúčiky cesnaku, ja ho tam potom nechávam, ale kto ho nechce jesť, môže ho potom vyhodiť, ide o to, aby ovoňal olej
-
2
Do panvice som pridala pohár zavarených paradajok, pokrájané sušené paradajky a chilli
-
3
Chvíľu som miešala, aby sa odparila voda, je čas dať variť cestoviny, boli chladené, stačilo im 3 min. Do panvice som dala bazalku, trochu korenia a soľ
-
4
Voda sa mi odparila akosi moc, tak dala som do panvice jednu malú naberačku z vody z cestovín, cestoviny som pridala do panvice spolu so syrom
-
5
Celé som to premiešala a snažila som sa to nejako gustiózne naservírovať na tanier :-), ešte som trochu ozdobila hoblinkami syra a pokvapkala olivovým olejom, to je celé.
@elixir aj som si veru na teba spomenula, ako vzdy, ked varim bez masa :-)
@zuzanka1367 chutili, som dve ochutnala take hole, maju lahku prichut paradajok, ale teda podla mna nestipu vobec, ale ja mam trochu plechovu hubu :-)
@margaretka28 a @kika1212 aj mne :-)))
@brambora ved zas modlit sa nemusis :-)
@mariamka aj ja som mala vcera vidiny pri tej tvojej pizze z kury s klobasom :-)
@mijaita musis hladat v nejakom velkom Lidli
@mirop aj ja :-)
@terinka55 ono sa dost tazko nejako pekne serviruje, ked este aj chces, aby si tanier nezakydala
@ampara si urob :-)
@radox1 :-)
@methi dakujem
@havino dakujem
@all : vcera mi prisiel letak z Lilda, od pondelka by ich zasa mali mat, tak sup do obchodu a hladat, mali by mat aj sepiove
@svedka podla mna najlesie su kolienka a kybel omacky s baminom, smotanou a zatrepkou a mozes bagrovat, hovori sa tomu mnamka :-)
Uvařila jsem stejně jako bílé, ale bylo to úplně fantastické. Dávám do pánve trošku oleje ze susenych rajcat a kousek masla, pak do toho nastriham nudlicky tech nalozenych rajcat a malinko cesneku, jen pro ochucení. Do toho uvařené tagliatelle, promíchám a vmíchám sýry. Dnes Gran Padano a Gouda. Dochuceno japonskými chili papričkami ičimi togaraši a mexickou chili směsí a paprikovými nitěmi. Blaho v mojí hubě a tobě dík za vyvedení mě z omylu, že ty červený tagliatelle jsou z mrkve :-)
ty si veľmi pracovitá žienka..vysoká je o tebe moja mienka..:-)
@marikahr , 6 kuskov sušených paradajok, podla velkosti, vysať od oleja riadne, pomixovať, semolinova múka, 4 vajcia a kávová lyžička chilli sušených, tod na toto množstvo
@ampara ja by som to pecorino nechala aj s korenim
@mijaita ja nemusim, u nas sa daju kupit, cháááááá :-)
@afataga recept sa mi páči, mám rada tieto cestovinové rýchlovky, ukladám aj tvoju, určite sa zíde :-)
@havino dakujem za krasne foto, si mi normalne chutky narobila
@katka78 veru, rychlovka, za 5 min. mas hotovo, ak si teda nebudes tie slize aj sama vyrabat ako @havino :-)