Tagliolini al peperoncino (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Kúpila som tieto cestoviny, tak som si povedala, že keď červené, tak červené, len bazalku a syr mám inofarebné
2 porcie |
8 minút príprava |
8 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji z paradajok som opiekla prekrojené strúčiky cesnaku, ja ho tam potom nechávam, ale kto ho nechce jesť, môže ho potom vyhodiť, ide o to, aby ovoňal olej
- Do panvice som pridala pohár zavarených paradajok, pokrájané sušené paradajky a chilli
- Chvíľu som miešala, aby sa odparila voda, je čas dať variť cestoviny, boli chladené, stačilo im 3 min.
Do panvice som dala bazalku, trochu korenia a soľ
- Voda sa mi odparila akosi moc, tak dala som do panvice jednu malú naberačku z vody z cestovín, cestoviny som pridala do panvice spolu so syrom
- Celé som to premiešala a snažila som sa to nejako gustiózne naservírovať na tanier :-), ešte som trochu ozdobila hoblinkami syra a pokvapkala olivovým olejom, to je celé.