Syrový srnčí chrbát

redakcia - fotkaredakcia, 15. septembra 2009
120 minút
príprava

Suroviny

300 g
250 g
100 g
100 g
150 g
150 g
150 g
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bryndzu dobre rozšľaháme s tvarohom, prelisovaným plesňovým syrom, maslom a nátierkovým maslom.

  2. 2

    Pridáme na kocky nakrájanú uvarenú mrkvu, sterilizovaný hrášok a nadrobno nasekané bylinky.

  3. 3

    Zmes dobre premiešame a navrstvíme do formy na srnčí chrbát vystlanej alobalom alebo potravinovou fóliou.

  4. 4

    Formu odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby zmes stuhla. Pred podávaním syrový chrbát vyklopíme z formy, odstránime alobal alebo fóliu a pokrájame na rezy.

  5. 5

    Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: