120 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bryndzu dobre rozšľaháme s tvarohom, prelisovaným plesňovým syrom, maslom a nátierkovým maslom.
- 2
Pridáme na kocky nakrájanú uvarenú mrkvu, sterilizovaný hrášok a nadrobno nasekané bylinky.
- 3
Zmes dobre premiešame a navrstvíme do formy na srnčí chrbát vystlanej alobalom alebo potravinovou fóliou.
- 4
Formu odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby zmes stuhla. Pred podávaním syrový chrbát vyklopíme z formy, odstránime alobal alebo fóliu a pokrájame na rezy.
- 5
Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu