Syrové mäsíčko

karkulkaj - bez fotkykarkulkaj, 13. januára 2011

oblubený recept ked má príst návšteva

4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
na 190 °C

Suroviny

0,7 kg
1 KL
0.002 kg
0.002 kg, drcený
O.1 l
0,2 kg, strúhaný
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčové maso si naklepeme osolíme, okoreníme, okmínujeme a vysmažíme na oleji. Podlejeme trochou vody a chvíĺu dusíme.

  2. 2

    Potom vyberieme a naukladáme na plech i so šťavou. V misce si zmiešame nastrúhaný syr so smotanou a potom ho dáme na kažé masíčko.

  3. 3

    Dáme do truby zapiecť. Podávame k vareným zemiakom alebo s kašou.

Diskusia k receptu

pacik
Robievam, ale nevyprážam, len nechám na oleji zatiahnuť. Je to mňam:-D
dorisa
Najprv som si myslela, že je to surové! Mňam, može to byt výborné.
teodora
Tiež robím mäsko na tento spôsop, ale len ho prudko opražím, aby sa zatiahlo a potom pridávam na každý rezeň kolieska cibule.
evanaaa
Práve som chcela povedať, že ja ho robím podobne, ale Teodora mapredbehla - tiež dávam cibuľu ale aj cesnak, je to dobré. U mňa sú to prírodné rezne v rúre zapečené.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia