Syrové krekry fotorecept
Foto: sonulienka
Čo tak večer pri televízore pochrumkávať?
10 minút
príprava
príprava
10-12 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Syr použijeme aký doma máme, na tom nezáleží. Ako vidíte, sú to len zbytky syra.
-
2
Na plech vyložený papierom na pečenie nastrúhame kôpky syra, ktoré rozprestrieme do tvaru koliesok. Vypadá to asi takto.
-
3
Rúru som si predhriala na 250 stupňov a piekla 10-12 minút. Sledujte si, aby Vám neprihoreli. No a hotovo.
-
4
Môžete chrumkať samotné alebo s vínkom, kto ako chce.
Aj u nás tak ako píšeš zvykneme si len odkrojiť ale občas urobím aj takto kedy ako sa mi chce. Ale toto je také zaujímavejšie a chrumkavejšie.
Tak to máš pravdu ja som tiež nestihla poriadne zobrať z plechu a manžel už chcel brať také teplé, sú chrumkavé a neodolateľné.
Myslíš že by sa dalo pridať navrch aj trošku Nivy ?
Skús myslím, že by to nemalo vadiť vyskúšaj na jedno koliesko ja som to ešte neskúšala ale dala si mi dobrý typ - vyskúšam alebo ak skorej vyskúšaš daj mi vedieť.
Ale to ešte musí byť mäkšie teda myslím menej piecť lebo tieto moje by sa už nedali prispôsobiť. Ale je to dobrý nápad. Asi vyskúšam. Ďakujem za nápad.