Syrové fašírky

sissi1980 - bez fotkysissi1980, 24. októbra 2009

Tento recept mi dala mama a robím ho vždy vtedy keď na neho dostaneme chuť.

6
porcií
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
200 gramov
3 strúčiky
4




Postup

  1. 1

    Do nádoby si dáme mäso, syr, 2 vajcia, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, vegetu a majorán. So soľou opatrne pretože syr je dosť slaný. Dobre premiešame.

  2. 2

    Vytvarujeme si väčšie fašírky a obaľujeme v trojobale. Vyprážame na dostatočnom množstve oleja do zlatista z oboch strán, radšej pomalšie.

  3. 3

    Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a šalátom.

Diskusia k receptu

marlen
nechápem tam tú vegetu, ved toto dochucovadlo (škodlivé) dávajú tam, kde má zvýrazniť, keď tam nie je mäsový vývar. mne chutilo iba mäso so syrom a troškou soli v trojobale, dokonca niekedy iba v strúhanke, jemná chuť použitých surovín. aj tak vďaka za pripomenutie receptu.
marty1
Ja tam este struham jednu strednu cibulu a namiesto trojobalu vyprazam obalene iba v struhanke.
sovka62
Robievam ich bez vegety a bez majoránky, ale nevyprážam ich v oleji, len rozložím na plech na papier na pečenie, pokvapkám pár kvapkami oleja a strčím do rúry. Sú výborné.
sylvinka
Robievam tieto fašírky (tiež bez vegety a majoránky),ale ukladám kvôli komentíku od @sovka62 ,nepiekla som ešte takto na plechu,ale vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia