Tak tu je niečo asi menej tradične.
Postup
-
1
Dáme do misky tatrsku omáčku a trojuholnikový syr a dobre rozmiesame aby to tvorilo nejaký ten celok.K tomu pridáme syr v črievku,zamiešame a pridáme struhaný syr a okorenime podla chuti.Dáme na čerstve pečivo a popripade pridame nejaku tu zeleninku.
nevadia mi jednoduche recepty /nie som skvela kucharka a ze by ma varenie bavilo tiez nemozem povedat/ ale ked dookola citam recepty ako "uvarene vajce a maslo... a je z toho uuuzasna natierka" tak ma to tiez nebavi.
mozno by mohol niekto tieto stranky trochu upratovat aby tu neboli stale tie iste napady.
je zaujímavé, že vpravo sú uverejnené recepty na syrové nátierky, ktoré sú v základe rovnaké, len niekde je pridané jablko, niekde mrkva, mäso... nikto ich nekritizoval, ba naopak všetci chválili.... tak ako to je?
@andreac kedy sa dožijem takéhoto postoja aký ste zaujali k úplne nevinnému receptu na nátierku k skutočne "unikátnym" receptom ktorých je tu na Vareche nepreberné množstvo?
@mimka 946, len pekne pridavaj recepty, aj ked su jednoduche. Ved kolko je tu jednoduchych receptov! Kolko je tu aj zacatocnikov, (a nielen tych), ktorym jednoduchsie recepty vyhovuju. Varecha je pre kazdeho. A snaha sa ceni. Len sa nedaj odradit. Drzim palce :-).
Nezabudni,že ti držím palec
Ale musím ti povedať,že tento recept si vymyslela asi pre mňa!
Milujem všetky druhy syrov a tatarskú zbožňujem no a predstav si,že mňa to nenapadlo!
Očakávam ďalšie recepty!