Syrová nátierka

mimka946 - fotkamimka946, 8. januára 2013

Tak tu je niečo asi menej tradične.

Suroviny

1 ks (Hellmanns)
1/2 krab.
1 ks v črievku
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Dáme do misky tatrsku omáčku a trojuholnikový syr a dobre rozmiesame aby to tvorilo nejaký ten celok.K tomu pridáme syr v črievku,zamiešame a pridáme struhaný syr a okorenime podla chuti.Dáme na čerstve pečivo a popripade pridame nejaku tu zeleninku.

Diskusia k receptu

kika1212
Moja, pri všetkej úcte k Tebe, si veľmi aktívna, ale málo kreatívna. Takéto školácke receptíky, akými tu zahŕňaš si vymieňaj so svojimi spolužiačkami. Tých niekoľko syrových nátierok, ktoré si tu prezentovala nám bohate stačilo. Či...? Áno beriem, všetci sa učíme, ale tu sme zvyknutí na profesionálnejšie recepty a nápady. Takže od týchto skúsených varecháčiek sa zatiaľ priúčaj aj ty. Raz to určite oceníš. Prajem Ti pekný večer a v škole veľa úspechov.
modrykamen
Ja si myslím, že VARECHA je pre všetkých. Zablúdia sem aj neskúsené kuchárky (či kuchári) a nájdu trebárs takúto pomazánku a akurát v chladničke majú len nejaké syry. Tak si spravia syrovú nátierku. Uznávam jednoduché a chutné recepty. Som papkáč, rád varím, ale jednoducho a chutne. Jasné, kreatívne si prispôsobím chute a obohatím recept, napríklad túto vareným vajíčkom a pažítkou. Apropo "mimka 946" píš ďalej recepty.
micanela
kika1212, mala som uz par dni chut tiez to napisat.
nevadia mi jednoduche recepty /nie som skvela kucharka a ze by ma varenie bavilo tiez nemozem povedat/ ale ked dookola citam recepty ako "uvarene vajce a maslo... a je z toho uuuzasna natierka" tak ma to tiez nebavi.
mozno by mohol niekto tieto stranky trochu upratovat aby tu neboli stale tie iste napady.
gordonko
@mariaklara a @modrykamen súhlasím z obidvomi varecha je pre všetkých ,ale ked som čítal jej recepty chcel som ju požiadať ,aby pridala recept ako sa robí chleba z maslom
mimka946
Podla mna su kuchári ci kuchárky ktorým sa to zide viete su ludia ktory nedokazu spraviť ani jednoduchú vajičkovu pomazanku a ano sice som školačka ale ako začiatočnik sa neberiem prepačte ale ja pečiem aj varim už 3 a pol roka,takysto študujem za cukrar/kuchar na tej škole ako pisete a na vareche taktiež niesu len naročne recepty najdete tu recept aj na obyčajnu praženicu a tu so vsetkou uctou spravi fakt aj každy.
evusik
no ale toto ste fakt prehnali... navážate sa do dievčaťa len zato, že pridá jednoduchý recept? existujú kuchárske knihy, ktoré sú len o nátierkach od tých najjednoduchších až po tie zložitejšie... miesto toho aby ste jej poradili tak ju tu zhadzujete?
je zaujímavé, že vpravo sú uverejnené recepty na syrové nátierky, ktoré sú v základe rovnaké, len niekde je pridané jablko, niekde mrkva, mäso... nikto ich nekritizoval, ba naopak všetci chválili.... tak ako to je?
@andreac kedy sa dožijem takéhoto postoja aký ste zaujali k úplne nevinnému receptu na nátierku k skutočne "unikátnym" receptom ktorých je tu na Vareche nepreberné množstvo?
nazarboncuk
poznáte toľko ospevovanú kuchárku Dity Pecháčkovej? Ja áno,mám ju už nejaký ten týždeň doma, pravidelne z nej varím a tam na strane už neviem koľkej je recept na VAJICKOVU NATIERKU z asi troch štyroch ingrediencií. Dalej krupicová kaša. Sunkafleky.Paradajková omáčka. treba asi pani Pecháčkovej napísať, že je trápna so svojimi jednoduchými receptami...
janger
@andreac , tak v tomto pripade sa mi postoj redakcie absolutne nepaci :-(.
@mimka 946, len pekne pridavaj recepty, aj ked su jednoduche. Ved kolko je tu jednoduchych receptov! Kolko je tu aj zacatocnikov, (a nielen tych), ktorym jednoduchsie recepty vyhovuju. Varecha je pre kazdeho. A snaha sa ceni. Len sa nedaj odradit. Drzim palce :-).
lenkac
pekný recept, na takéto recepty často zabúdam a rada si ich pripomeniem, aj keď sú jednoduché.. sú ako pripomienky v telefóne :)
andreac
@mimka946 , v žiadnom prípade som Vás nechcela odradiť od pridávania receptov na Varechu. Medzi Vašimi receptami sú aj komplikovanejšie, takže nepochybujeme, že ste šikovná kuchárka. Len by možno stálo za uváženie, aké recepty pridávať na Varechu v budúcnosti, aby sme sa vyhli polemikám na tému: aké recepty patria na Varechu a aké nie. My sme tiež jednoznačne aj za tie "jednoduché", občas ich je však od jedného autora príliš mnoho a to rozpútava (možno aj zbytočné) diskusie. Veríme, že to pochopíte. Ďakujeme a želáme veľa chutných chvíľ strávených na Varecha.sk
mimka946
Ďakujem všetkym ktory ma v kometároch podporili viem ze je to lahky recept no je to dobra pomocka ako spraviť rychle chutne raňajky ci desiatu :)
tori111222
mimka946:: netráp sa nad komentármi.. ja som mala 21rokov, keď som prvý krát varila...bola som donútená...mamina mi bola v nemocnici a syn bol malý , variť som musela pre neho.. mala som pootvárané 4 kuchárske knihy .. skončila som pri maslovom chlebe a paradajkách.. ;D)))). a dnes som pyšná, keď ma chvália, že akú fajnôtku som navarila... Nedaj sa :
ajka1205
mimka 946....pridávaj recepty akékoľvek ,ja osobne na to nemám čas a možno aj trošku odvahu!!?a skúšaj akýkoľvek recept ktorý chceš..čo sa za mlada naučíš.....máme v rodine člena ktorý nevarí ani na 40 rokov....držím všetkych 20...
petulienka
keď som videla prvý komentár skoro som odpadla, sklamala ma celá táto stránka, ako to môže niekto napísať?... aj to, že: bude upozornená aby zmenila kvalitu receptov... väčšina ľudí hľadá recepty z ingrediencií, ktoré má doma a nemusí za nimi behať do obchodu. Ja som tu videla veľké množstvo ešte jednoduchších receptov a tam nik nekritizoval. Mimka946 pridávaj naďalej :)... mne sa to páči ;)...
milad
...nenechaj sa odradiť, onedlho budeme radi, keď budeme mať v chladničke aspoň tie syry. Veľa zdaru a hor sa do ďalších pokusov! Každý nejako začínal. Mnohí oveľa neskôr ako ty. Teším sa na ďalšie recepty ;-))
katerin
@mimka946 kritika je potrebná-dobrá aj ta zlá,tým sa zlepšujeme!
Ale musím ti povedať,že tento recept si vymyslela asi pre mňa!
Milujem všetky druhy syrov a tatarskú zbožňujem no a predstav si,že mňa to nenapadlo!
Očakávam ďalšie recepty!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia