Syrová krémová nátierka

kia12 - fotkakia12, 15. marca 2011

Tento recept sme robili na krúžku a bol véééééľmi dobrý. :) ODPORÚČAM!

20 minút
príprava

Suroviny

300 g (neúdený) napr. bambino
3 ks natvrdo
60 g
1 PL
1 ks
 cca pol fľašky




Postup

  1. 1

    Postrúhame vajcia a uhorky na strúhadle s malými dierkami.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame na drobno . Pridáme ostatné suroviny a všetko dobre premiešame. Nakoniec ochutíme a môžeme podávať na chlebíku :) Prípadne môžeme aj ozdobiť šalátovou uhorkou aby to vyzeralo krajšie! DOBRÚ CHUŤ!

Diskusia k receptu

korbacik
... ja do nej pridávam aj trochu prelisovaného cesnaku. Potom to síce nedám dcére do školy na desiatu, ale ako olovrant alebo večera so zeleninkou je to OK. Dobrú chuť.
korbacik
... a ešte raz ja - Kia12, ak máš naozaj 12 rokov a skúšaš už kuchtiť, to sa mi veľmi páči. Niečo podobné zažívam so svojou dcérou, je síce staršia, aj sa púšťa do náročnejších jedál, ale poznam ten pocit hrdého rodiča! Llen tak ďalej! Držím palce a pri nejakom nepodarku sa nedaj odradiť. Aj mne sa to niekedy " podarí ", a to už varím cca 17 rokov.
kia12
@korbacik dakujem mne sa raz napriklad nepodarila omeleta lebo som si myslela ze to cesto tam mem dat cele a bude s toho jedna omeleta xD. A dopadlo to tak ze na vrchu to plávalo a dole to bolo zhoretee :D Nastastie vsetko beriem s humorom :)
kia12
dakijem inac vsetkym co toto komentovali ani si neviete predstavit ake je to super ked vam niekto okomentuje prvy recept! :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia