Šuhajdy plnené Salkom a orechmi fotorecept
Foto: olinecka
Nepečená dobrota, určite jedna z tých, ktorá nechýba na blížiace sa vianočné sviatky. Pre veľkých aj malých. Zvládnete aj na poslednú chvíľu.
porcií
príprava
Postup
-
1
Suroviny na šuhajdy, budeme potrebovať ešte aj práškový cukor, ktorý som zabudla odfotiť.
-
2
Ceru pokrájame na malé kúsky a rozpustíme nad vodným kúpeľom, pridáme práškový cukor. Pridáme čokoládu, ktorú tiež pokrájame na malé kúsky a BB puding. Dobre miešame, aby sa všetko spojilo. Košíčky rozložíme na plech a pripravíme si plnku. Mleté vlašské orechy, rum a Salko zmiešame. Salko treba pridávať po častiach, aby nebola plnka riedka.
-
3
Plníme košíčky - lyžicou nanášame najprv čokoládovú hmotu, potom plnku a nakoniec navrch opäť čokoládovú hmotu. Naplnené košíčky ozdobíme podľa seba, necháme stuhnúť. Dobrú chuť všetkým.
Už som veľa počula o tom, aké sú skvelé z ľadových gaštanov. Je tam ozaj cítiť rozdiel v porovnaní s horkou čokoládou?
Ďakujem @haji aj Tebe krásne a požehnané Vianočné sviatky.
Krásne Vianoce prajem všetkým.
Aj Tebe krásne a požehnané Vianočné sviatky.