Foto: jezibabka1
mám rada ryby a môj brat, rybár, ma nimi zásobuje. Dnes som si vytiahla z mrazaku šťuku a urobila som si ju úplne jednoducho, Zobraziť celý popismám rada ryby a môj brat, rybár, ma nimi zásobuje. Dnes som si vytiahla z mrazaku šťuku a urobila som si ju úplne jednoducho, lebo takto mi najviac chutí
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
šťuku alebo inú rybu umyjeme, naporcujeme a posolíme
- 2
múku zmiešame s koreninami a soľou, obalíme v nej rybu a na miernom plameni pečieme na panvici do červena
- 3
podávame s varenými zemiakmi a zeleninkou, ale najlepšia príloha je podľa mňa chlieb
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pre mňa je potom najlepšia príloha minikúsok čerstvého chlebíka alebo NIČ...!!! Vychutnávam len rybičku,popíjam vinko a som v siedmom nebi.