Šťuka na červeno

jezibabka1 - bez fotkyjezibabka1, 5. marca 2010

mám rada ryby a môj brat, rybár, ma nimi zásobuje. Dnes som si vytiahla z mrazaku šťuku a urobila som si ju úplne jednoducho, lebo takto mi najviac chutí

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

0.5  hrnčeka
0.5  KL
 štipku
 štipku
2  KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    šťuku alebo inú rybu umyjeme, naporcujeme a posolíme

  2. 2

    múku zmiešame s koreninami a soľou, obalíme v nej rybu a na miernom plameni pečieme na panvici do červena

  3. 3

    podávame s varenými zemiakmi a zeleninkou, ale najlepšia príloha je podľa mňa chlieb

Diskusia k receptu

michsamant
mnamka...stuka ma vela malickych kosticiek? mam radsej rybky,ktore nemusim rozlozit ako lego a povyberat tie kosticky,lebo kym to zjem, som zase hladna :)))
jezibabka1
práve šťuka je pre Teba alebo zubáč, amur, úhor, sumec. Tie majú kostičky tak akurát, aby si človek rybku vychutnal.OOOOOOOOOOOOOO!!! zabudla som na pstruha, ale ten sa u nás v Košiciach neloví, tak to preto
bozulka
jezibabka to je môj najoblúbenejší recept na rýchlu prípravu akejkoľvek ryby.Ja robím do polohrubej múky a pridávam ešte mletú rascu a pálivú papriku ináč tak ako ty.
Pre mňa je potom najlepšia príloha minikúsok čerstvého chlebíka alebo NIČ...!!! Vychutnávam len rybičku,popíjam vinko a som v siedmom nebi.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha