Studená šunková polievka
Rastislav Bekeš
šéfkuchár penziónu Harmónia v Modre, 31. marca 2013
šéfkuchár penziónu Harmónia v Modre, 31. marca 2013
Foto: Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme údené mäso, vajcia aj klobásu, necháme ich vychladnúť. Mäso,klobásu a štyri vajcia nakrájame na kocky.
- 2
Kyslé mlieko ochutíme soľou, mletým čiernym korením a vymiešame. Touto zmesou zalejeme nakrájané mäso, klobásu, vajcia, nastrúhaný chren a všetko spolu premiešame.
- 3
Polievku dozdobíme uvareným vajíčkom a nasekanou čerstvou pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu