Strasanka

azza - bez fotkyazza, 3. septembra 2010

Lacne a chutne jedlo .

6-8
porcií
40 minút
príprava
25 minút
na 100 °C

Suroviny

1 kg
0,5 kg
1-2 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky si ošúpeme ,nakrájame na kolieska .V hrnci si orestujeme na masti do zlatista cibuľu . Pridáme kyslú kapustu a dusíme ju do mäkka. Ak treba podlievame vodou.

  2. 2

    Keď je kapusta mäkka, posolíme podľa chuti , okoreníme. Pridáme zemiaky a dobre premiešame .

  3. 3

    Podávame s popraženým mäsom,alebo s opraženou cibuľou nákrajanou naplaty .

Diskusia k receptu

valeri
určite veľmi chutné a jednoduché a rýchle
fejton1
je to velmi chutne a rychle jedlo ale do strasanky idu aj škvarky
zdezda
supeeer, keď je bez mäsa, je to dobré papanie aj na delenú stravu:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia