Strapatý rezeň

janac - fotkajanac, 16. decembra 2009
Strapatý rezeň
Foto: janac

Je to jedlo, ktoré je v našej rodine veľmi obľúbené a recept koluje po celej našej rodine, lebo je velmi jednoduchý, ale velmi chutný...

30 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 ks
1 PL
5 PL
1 konzerva malá
0,5 čl




Postup

  1. 1

    Do misy dáme vajíčka, korenie, horčicu , soľ a vegetu, solamyl. Všetko dobre spolu premiešame.

  2. 2

    Kuracie prsia pokrajame na rezance...a šampiňony zlejeme z nálevu.

  3. 3

    ...šampiňony a mäso primiešame do pripraveného nálevu a dáme do chladničky na 4-5 hod, ale kludne aj na celú noc.

  4. 4

    Potom na rozpálenom oleji pečieme ako rezne z obidvoch strán. Veľmi dobre chutia s tarhoňovým šalátom , alebo podľa ľubovôle... PRAJEM DOBRÚ CHUŤ !!!

Diskusia k receptu

mirian
Určite vyskúšam tento jednoduchý recept. Prosím vás aj o recept na Tarhoňový šalát, na obrázku vyzerá veľmi dobre :-)
marienka44
@Janac ,v bode c.2 masko pokrajame na rezance a potom v bode c.4 uz vysmazame ako rezne. Treba masu masa a sampinonov stmelit na rezne? Moze to vyt zvlastna chut a ukladam do KK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia