Foto: ropa
Obľúbené jedlo môjho syna je cesnaková polievka a štangle. Štangle robievame také obyčajné, kysnuté cesto ktoré vyformujeme a upečieme v trúbe (občas skúšame rôzne Zobraziť celý popisObľúbené jedlo môjho syna je cesnaková polievka a štangle. Štangle robievame také obyčajné, kysnuté cesto ktoré vyformujeme a upečieme v trúbe (občas skúšame rôzne príchute). Tak ako každý druhý deň, keď mi syn odpovie na otázku, čo budeš papať? Odpovedal klasicky, cesnaková polievka a štangle, mi napadlo skúsiť štangle upiecť na oleji ako langoš...výsledok je nasledovný, úspech zaručený...
Postup
-
1
Urobíme si kysnuté cesto, kto aké zvykne (Ja som použil: polohrubú múka, mlieko, kvasnice, cukor, soľ), môže byťnapr.aj cesto na langoše.
-
2
Po vykysnutí vyvaľkáme a nakrájame na hrubšie pásiky.
-
3
Upečieme z oboch strán v horúcom oleji alebo masti. Pozor, pečú sa rýchlo ako langoše. Potrieme cesnakovým olejom, alebo podávame ako langoše...
varecha.pravda.sk/diskusie/vylepsenie-varechy-technicka-z...
ináč ja som sa to naučila na tejto stránke:
www.w3schools.com/html/html_links.asp...
keby čosi tak napíš, ale prosím ťa pod nejaký môj recept tak bude isté, že si to prečítam :-)