Spinach & ricotta tortelloni so syrovou omáčkou

bambuch - fotkabambuch, 21. novembra 2012
Spinach & ricotta tortelloni so syrovou omáčkou
Foto: bambuch

I keď som osobne nerobila ešte tortelloni ponúkam moju syrovú omáčku .Dúfam,že bude chutiť...vyskúšajte.

5
porcií
15 min minút
príprava

Suroviny

400 dkg spinach
15 dkg strúhaný
1 ks 250 ml
3 ks
1 ksm
1 ks klasický
1 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sáčok Spinach & ricotta tortelloni si uvaríme poďľa návodu.Nevariť príliš dlho,aby sa nerozvarili.

  2. 2

    Na panvici si nahrejem celú šľahačku,postupne do nej pridám strúhaný syr,tavený syr poďľa vlastnej chuti,jemne premiešavam metličkou.Pridám najemno nastrúhaný muškátový oriešok,pretlačený cesnak,mlieko.Po zhustnutí syrovej omáčky pridám najemno nakrájanú petržlenovú vňať.

  3. 3

    Servirujeme hneď teplé tortelloni .poliate syrovou omáčkou.Tanier dozdobýme ešte najemno nasekanou petržlenovou vňaťou.DOBRÚ CHUŤ !

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Záleží čo sa nájde v chladničke.Robila som aj takú,že som tam nasekala šunku,na plátky nakrájané šampiony alebo hríby / nájdené v lese/.
Famózne, vynikoš,chuťové poháriky tancujú Santaaaaaaaaa Lučiiiiiiiiiiu...verzia @danielas tiež výborná, verzia s hríbami tak isto, ale z môjho pohľadu to údenina akákoľvek tak trochu pokazí chuťovo. Proste, bez mäsa. Ukladám do KK a vyhadzujem na Fčko.

Pridaj komentár k receptu: