skvelé, rýchle, chutné.
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme na kocky pokrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme čerstvé špenátové listy alebo mrazený špenát. Posolíme a dusíme okolo 20min.
- 2
Podlejeme vodou, ja to vsetko len tak od oka, ale na 1 hrnček ryže treba 1.5 hrnčeka vody. Nasypeme premytú ryžu a necháme pod pokrievkou zhruba 10 min. potom odstavíme a necháme dovstrebať prebytkovú vodu.
- 3
Podávame posypané syrom s nejakým jarným šalátom alebo aj bez:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu