Špenátové cestoviny s kuracím mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
1
porcia
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

80 g
1 ks
1 šálka
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme domäkka v mierne osolenej vode, scedíme, pokvapkáme olivovým olejom a vložíme do misy. Kuracie prsia umyjeme, pokrájame na malé kúsky a spolu s cibuľkou pokrájanou nadrobno zľahka urestujeme na panvici bez pridania tuku.

  2. 2

    Pridáme kukuricu, podlejeme troškou vody, osolíme, okoreníme a podusíme domäkka.

  3. 3

    Kuraciu zmes zmiešame s cestovinou, ozdobíme bazalkou a podávame s čerstvými paradajkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia