Špaldovo-rebarborový koláč fotorecept

skatulka - fotkaskatulka, 28. júna 2015
Špaldovo-rebarborový koláč (fotorecept)
Foto: skatulka

Zdravý rebarborový koláčik so špaldovou múkou a s trstinovým cukrom.

50 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
6 PL
8 PL
1 ks
1 kg
Posýpka:
80 g
5 PL
6 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rebarboru umyjeme, očistíme a nakrájame na 1cm kúsky.

    Špaldovo-rebarborový koláč (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z múky, oleja, pomarančovej šťavy a cukru vypracujeme cesto, ktoré rozotrieme na plech (rozmer 25x37 cm).

  3. 3

    Navrch poukladáme čerstvú rebarboru a rovnomerne posype posýpkou.

    Špaldovo-rebarborový koláč (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme 40 minút v rúre na vyhriatej na 180°C.

    Špaldovo-rebarborový koláč (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: