Je to vynikajúce jedlo. Mám ho rada aj preto lebo používam špagety z Talianska. Síce ich kupujem v Lidl-i ale vyrábajú sa v Taliansku. Zobraziť celý popisJe to vynikajúce jedlo. Mám ho rada aj preto lebo používam špagety z Talianska. Síce ich kupujem v Lidl-i ale vyrábajú sa v Taliansku. Môžeme ho pripraviť ako raňajky, obed aj večeru.
6-7
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zovrieť vodu v hrnci. Pridať soľ.
- 2
Do zovretej vody dať špagety.
- 3
Keď sú špagety uvarené dáme ich do veľkej misky.
- 4
Pridáme Promiennu.
- 5
Rozmiešame špagety a naberáme do tanierov.
- 6
Na nabrané špagety dáme omáčku - Salsa di Pomodoro alla Bolognese a syr - Eidam.
- 7
Podávame a jeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A aj tú omáčku tam myslím dostať, alebo potom v Bille, niekde som ju videla Bolognéska paradajová omáčka.