Špagety s pórom a tofu

babi - fotkababi, 29. júna 2010

tento recept mi prvý krát urobila moja sestra, keď som prišla neohlásená a hladná. Je veľmi rýchly a chutný

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pór rozrežeme po dĺžke na polovicu a nakrájame na pásiky. Údené tofu postrúhame na hrubšie.

  2. 2

    Dáme variť cestoviny.

  3. 3

    Na teflónovú panvicu dáme trochu oleja na to hodíme nakrájaný pór jemne posypeme vegetou, /môžeš použiť aj soľ/ chvíľku podusíme, pridáme sojovú omáčku /podľa chuti/ premiešame a len chvíločku podusíme -skôr len prehrejeme ,vypneme , pridáme nastrúhaný tofu syr a premiešame. Pridáme uvarené špagety a premiešame

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Talianska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu

bozulka
Dobrý,rýchly a zdravý receptík.S tofu som ešte nerobila,väčšinou len s kuracími pečienkami.Pridávam iba sojovku Kikoman a potom netreba soliť.Niekedy pridám aj čerstvú feferonku,kto má rád.Vyskúšam aj s tofu.
monzet
Jednoduché..Také máme radi.Isto spravím.
brigita
Robievam niečo podobné,namiesto špagiet dávam široké rezance/tie mám najradšej, aj do granadíru/nemusí byť ani tofu,mne stačí veľa póru.