Obľúbené jedlo nášho tatu.
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 balenie |
|
| 1,5 l |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 4 ks |
|
| 1 ks |
|
| 325 g |
|
| 1 kopcovitá lyžička |
|
|
|
|
| 200 g |
|
| 2 lyžičky |
|
| 1,5 dcl |
|
| 2 lyžičky |
|
Postup
-
1
Do hrnca si dáme pretlak. Z krabice ho vypláchneme vodou tak, že krabicu naplníme cca do polovice a vylejeme do hrnca. Pridáme kukuricu, soľ, cukor, kečup a pálivú omáčku. Premiešame.
-
2
Pridáme fazuľku v rajčinovom pretlaku, aj so štipľavou fazulkou. Premiešame. Nakrájame si párky.
-
3
Premiešame a trochu povaríme. Tesne pred koncom cca 30 minút pridáme nakrájané uhorky.
-
4
Premiešame a trochu povaríme. Keď omáčku vypneme, pridáme horčicu a riadne premiešame.
-
5
Niekedy pridávam trocha na kocky nakrájaného syru. Uvaríme si cestoviny, nastrúhame syr a podávame. Dobrú chuť.









Diskusia k receptu