Špagety s mrkvou a cesnakom

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1000 g
3-4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Špagety uvaríme v osolenej vode s trochou oleja. Potom ich scedíme a necháme v cedidle.

  2. 2

    Očistenú mrkvu postrúhame na hrubom strúhadle a na troche oleja pražíme asi 10 minút. Častejšie miešame.

  3. 3

    Mrkvu zmiešame so špagetami a nakoniec pridáme 3 - 4 strúčiky pretlačeného cesnaku. Jedlo je dobré aj bez pridania cesnaku.

Diskusia k receptu

Vymazať
laikcenzorom
Strúham na jemnom strúhadle (skráti sa dĺžka praženia, mrkva lepšie zmäkne), v polovici praženia pridávam sójovú polosladkú omáčku. Cesnak by som s mrkvou tiež trošku popražil, je strávitľnejší a krajšie to vonia. A vretienka alebo zemiakové rezance sú o nič horšie ako špagety.
vonia to krajšie




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia