Foto: majka5551
V núdzi sa s človeka stáva kuchár...
5 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pomelieme si mäso (ja nekupujem mleté mäso)
-
2
Na masti si do sklovita osmažíme cibuľku neskôr pridáme cesnak
-
3
a keď začne cesnak voňať pridáme mäso a trocha osolíme.
-
4
Keď bude mäso na poli osmažené pridáme rajčiny
-
5
o 5 min neskôr pridáme morcadellu a dusíme ešte takých 10 min.
-
6
Keď si mäso pustí šťavu tak prilejeme smotanu + kečup necháme povariť ešte 15 min samozrejme okoštujeme a dochutíme.
-
7
Špagety varíme podľa návodu na obale.
Tú " morcadelu" si robievala moja dcéra, keď prišla domov z roboty hladná a nemala čas na vyváranie, mala ich asi v zásobe, lebo jej chutili, ja som ešte neskúšala, ale jednu by som skúsila, len aké to je.