Foto: dandy51
Ak vám z predchádzajúceho dňa ostane zemiaková kaša,pridajte do nej jedno vajce,hladkú a polohrubú múku tak,aby sa vypracovalo cesto a pripravíte chutné zemiakové lokše,ktoré Zobraziť celý popisAk vám z predchádzajúceho dňa ostane zemiaková kaša,pridajte do nej jedno vajce,hladkú a polohrubú múku tak,aby sa vypracovalo cesto a pripravíte chutné zemiakové lokše,ktoré sú vynikajúcou prílohou aj k tomuto soté.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme sójové rezance v slanej vode,necháme vychladnúť a vytlačíme z nich prebytočnú vodu.
- 2
Na oleji opražíme na kocky pokrájanú cibuľu,pridáme červenú papriku,mrazenú zeleninu,korenie,kocku bujónu,soľ,bylinkové korenie,uvarené sójové rezance a zalejeme vodou (6 dcl).Necháme variť cca 20 minút,kým nám zelenina zmäkne.Potom soté zahustíme hl.múkou,ktorú si rozmiešame v 2 dcl vody a povaríme.
- 3
Podávame s ryžou a zemiakovými lokšami. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu