Smrčkové krupoto s paprikou a oštiepkom
Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 10. novembra 2014
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 10. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15-30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na mesiačiky, cesnak na plátky a urestujeme ich na masle, pridáme pokrájané huby, prehodíme.
- 2
Potom pridáme varené krúpy, zalejeme vínom a následne smotanou. Dobre premiešame, dochutíme soľou a čiernym korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu