Smrčkové krupoto s paprikou a oštiepkom

Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 10. novembra 2014
Smrčkové krupoto s paprikou a oštiepkom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15-30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
800 g
200 g
120 g
50 ml
20 g
50 g
50 ml
20 ml




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na mesiačiky, cesnak na plátky a urestujeme ich na masle, pridáme pokrájané huby, prehodíme.

  2. 2

    Potom pridáme varené krúpy, zalejeme vínom a následne smotanou. Dobre premiešame, dochutíme soľou a čiernym korením.

Diskusia k receptu

paploska
fíha, smrčky mi rastú na záhrade okolo mája - júna. odkiaľ ste ich mali teraz???
radost
celkom dobre môže chutiť toto..a..krásne pre oko foto..:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia