Foto: lali87
Vzhľadom na to, že nemám rád paradajky v akejkoľvek forme, robievam si často smotanovú pizzu, ktorá je taktiež veľmi chutná, ak nie aj chutnejšia Zobraziť celý popisVzhľadom na to, že nemám rád paradajky v akejkoľvek forme, robievam si často smotanovú pizzu, ktorá je taktiež veľmi chutná, ak nie aj chutnejšia než obyčajná :)
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Cesto na pizzu si spraví každý podľa seba, ja kysnuté nerobievam, kupujem už hotové cesto stočené do rolky... Nechám ho 15 minút odstáť a cesnakovú pastu si rozmiešam v miske s troškou vody, následne potriem štetcom celé cesto... Kyslou smotanou spravím druhý náter, nedávam jej priveľa, tak akurát...
- 2
Nasledujú prílohy, ktoré si taktiež každý poskladá podľa seba, ja som dal oregano, kukuricu a špenátové listy, ktoré som nechal na 5 minút odstáť vo vriacej vode, potom som ich scedil, roztlačil a natrhal na pizzu... Celé som to posypal neúdeným liptovským syrom a dal zapiecť ma 15-20 minút do trúby...
- 3
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu