Smotanové dolky

brigita - bez fotkybrigita, 5. marca 2010

Zbohom línia.

5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 dl
250 g
3

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do čerstvej kyslej smotany rozmiešame žĺtky, soľ ,hrubú múku. Pridáme sneh z bielkov a z cesta pečieme dolky.Obalíme v práškovom cukre spolu z vanilkovým a na vrch dáme lyžicu jemného, radšej kyslejšieho lekváru.

  2. 2

    Počet porcíjí podľa hladu jedákov,ja to zjem na posedenie.

Diskusia k receptu

hannah22
to môže byť veľmi dobré , ale tá línia ozaj zbohom.... :))
58vlasta
Aký jednoduchý recept, nemusí cesto kysnúť ako pri klasickom recepte. Raz za čas môžeme vyskúšať...