Slonie žrádlo

gumkaci - bez fotkygumkaci, 15. marca 2011
5-6
porcií
10 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

400 g
1 ks
2 ks
2 PL
3 PL
1 PL
1 PL
štipka
podla chuti
podla chuti
1/2  čl




Postup

  1. 1

    Salámu pomelieme s cibulou,na strúhadle postrúhame uhorky.

  2. 2

    V kastrole zohrejeme olej s kečupom,horčicou,solamylom, korením premiešame. Pridáme pomletú salámu s cibulou.Všetko zmiešame.

  3. 3

    Natrieme na toastový chlieb a zapečieme v rúre. Podávame teplé.Kto chce može si posypat aj strúhaný syr.

Diskusia k receptu

evanaaa
Slonie žrádlo som ešte " nežrala", ale mala by som vyskúšať, toto je už neviemkoľký recept naň, ale aj keď základ je rovnaký, každý je iný a iste dobrý - jeden ako pomazánka, druhý ako šalát, ap.
dorisa
Aj ja mam nejaký recept, od kamaratky mojej dcery, jedla som ho,ale ja sama som ho nikdy nerobila.
vrabcek1
Neuveríte, včera som robila slonie žrádlo - ale trošku iný recept aj s tatarskou. Potom som išla na zumbu a veru to boli ťažké chvíle. Preto radím pred zumbou žiadne žrádlo ani slonie :))
gumkaci
ano verim vam lebo aj ja mam s tatarkou ale teraz som dala tento lebo je to ine




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia