Slonie žrádlo

ninca9999 - fotkaninca9999, 4. decembra 2010

Robila ho už moja prababička a je to veľmi výborné s čiernym chlebom, aj keď názov je trochu odpudzujúci.

10 minút
príprava

Suroviny

2 PL
3 PL
3 PL
2,5  lyžičky
3 ks
1/4
1 lyžičky
200 ml
40 dekov




Postup

  1. 1

    Kečup, olej, horčicu a cukor premiešame za tepla. Už nie za tepla pridáme na drobno pokrájanú uhorku a cibuľu, 2 lyžičky mletého korenia, majonézu a 40 dekov mäkkého salámu.

  2. 2

    Dáme do chladničky a podávame na chlieb.

  3. 3

    Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

tinca
aj ja som to pár krát robila je to výborné
zyzy12
naše oblúbené u nás to robíme asi 4 až 5 krát do roka ale na silvestra to musíme mať na stole
sailero
robila prababicka, tak to vyskusame aj my.....ano.
pally27
ja to robim na intraku furt ked som zufaly čo mam jest :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia