Tieto slané pochutinky som piekla, keď som čakala návštevu.Máme ich radi, lebo ak sa nepojedia, dlho vydržia.
90 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| 1 ks |
|
| 250 g |
|
| 250 g |
|
| 1 ks |
|
| podla chuti |
|
| 500 g |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 100 g |
|
| 2 lyžice |
|
| podla chuti |
|
| a rasca |
|
| na potretie |
|
| 250 |
|
Postup
-
1
Najprv su uvedené suroviny na syrové srdiečka.Zo všetkých uvedených surovín vymiesime cesto a dáme do chladničky na najmenej jednu hodinu.Po hodine vyberieme, rozvaľkáme a vykrajujem srdiečka, ktoré potriem rozšlahaným vajíčkom a posypem polovicu celou rascou a polovicu sezamom.
- 2
pod volným riadkom sú suroviny na slané praclíky bryndzovo-syrové...Všetky suroviny zmiešam a vykrajujem praclíkovou formou koláčiky. Potriem všetky vajíčkom, posypem rascou polovicu a druhú polovicu sezamom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu