Slaná torta

anninkka - fotkaanninkka, 7. marca 2012
Slaná torta
Foto: anninkka

CHYBA VAM POSTUP RECEPTU. REDAKCIA moja prva slana torta

12
porcií
1 hodina minút
príprava

Suroviny

 natvrdo
 strúhaný




Postup

  1. 1

    Na potravinarsku foliu si uložime toustovi chlieb do tvaru kruhu.Natrieme pomazankov /pomazanku davame podla vlasnej chuti /prikrijeme dalšov vrstvov tovstoveho chleba . Na tuto tortu som davala 4 vrstvy chleba Kruh si upravime aby bol pekny .Celu tortu potrieme pomazankov ja som potrela jemnov syrovou aposypala som boky struhanym syrom .Navrch som uložila platkovy syr a ozdobyla ružičkami zo salamy potom som tam dala zo syra urobene kaly,vajičko som rozpolila špiralovim vzorom a tak isto aj uhorku.dozdobyla paprikov a uzličkami zo syra

Diskusia k receptu

frona
veru...asi sa chybička vloudila :-))
evanaaa
Na množstvách ani tak nezáleží, každý podľa ľubovôle, len postup nevyšiel, treba opraviť.
vanilka111
nejako nerozumiem tej gramatike.. a systému písania,mäkčene áno-dĺžne nie,nezvyknem sa do tohoto starať,ale tentokrát mi nedalo..prepáčte mi,ale je to hanba,okrem peknej fotgrafie-celé zle. iba ak Anninkka nie je slovenka..
tepia
Mne nevadi gramatika, skor ocenujem, ze sa zeny podelia s receptom. Mne sa ten navod paci. Je napisany tak zo srdca, zo zivota.
vanilka111
ale obrázok je krásny,a inak.. ešte v živote som nejedla tortu na slano :-), najvyšší čas to napraviť.. na najbližšiu oslavu :-)